SLOŽENÍ: 70 % Arabica – 30 % Robusta
PŮVOD: Kolumbie, Brazílie, Guatemala, Etiopie, Indie, Kongo, Jáva
CHARAKTERISTIKA: o Pražení : střední o Aroma: intenzivní s ovocnými a kakaovými tony o Crema: tmavě oříšková, o tloušťce 2–4 mm o Tělo: sladké, obklopující o Chuť: intenzivní o Kyselost: dlouhotrvající, se sladkým závěrem
SENZORICKÝ PROFIL: o Aroma: 4 o Intenzita: 5 o Pražení: 3.Sladká chuť čerstvého ovoce a vůně květin, zakončená
ořechovou, lehce kořeněnou dochutí
POPIS SENZORICKÉHO PROFILU
Tato směs je tvořená z vybraných kávových zrn, přináší vynikající tělo, intenzivní aroma s ovocnými a květinovými tóny a výraznou kyselostí. Dochuť je intenzivní, ale sladká s tóny čerstvého ovoce a lehkými náznaky kakaa.